ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Πεμπτη 18 Απριλιου 2019
ΑΛΚΑΙΟΥ & ΑΡΙΩΝΟΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ 22510-25524 22510-28741 ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Ο τουρκικός λαός αποτελεί τον τουρκικό στρατό και την Δικαιοσύνη

6 Απριλιου 2018
Σύγχρονη διπλωματία & εξωτερική πολιτική
Την 27η Μαρτίου 2018, δύο μέρες μετά την μεγαλειώδη καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 25η Μαρτίου,  η Τουρκία επέλεξε, για να «διαφημίσει» την εγχώρια πολεμική της βιομηχανία, να χρησιμοποιήσει το μη επανδρωμένο αεροσκάφος ΑΝΚΑ και στο πολεμικό της Ναυτικό (μετά τον Στρατό και την Στρατοχωροφυλακή) και να αυξήσει τις προκλήσεις έναντι της χώρας μας.

Εξέλιξη που θα «τρελάνει» την Ελλάδα, χαρακτηρίζουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης την απόφαση να εξοπλιστεί το Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας, που βρίσκεται στο Αιγαίο με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Την ίδια μέρα διαβάζουμε στις εφημερίδες, ότι ασκήθηκε κριτική σε Διεθνές επίπεδο από την Τουρκία για τις συνθήκες στο hot spot της Μόριας. Παρατηρούμε επίσης, ότι ο Σουλτάνος υλοποιεί την απειλή του, να μας πνίξει με νέο κύμα προσφύγων, όταν επιβεβαιώνεται ότι από την Δευτέρα 19 Μαρτίου μέχρι την Δευτέρα 26 Μαρτίου έφθασαν στη Λέσβο 257 και στην Σάμο 32 πρόσφυγες.

Θα περίμενε κανείς η αντίδρασή μας να είναι άμεση, σκληρή και αποφασιστική, αλλά για άλλη μια φορά η Ελληνική Κυβέρνηση σιωπά, δίνοντας χώρο σε αναρμόδιους και αναμφιβόλου αξιοπιστίας πολίτες, να βγαίνουν στο προσκήνιο και να εκφράζουν προσωπικές τους απόψεις σε συνδυασμό με κινήσεις, που δεν λύνουν προβλήματα, αλλά επιδεινώνουν.  

Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξανατονίσω, ότι με τα Εθνικά θέματα δεν μπορεί να παίζει κανένας. Υπάρχουν επίσημα Κυβερνητικά Όργανα, που αυτά πρέπει να μιλούν και να ενεργούν, γιατί πολύ απλά έχουν την ψήφο του λαού και την αποκλειστική ευθύνη. Οι ανεξέλεγκτες και σπασμωδικές ενέργειες είναι επικίνδυνες, όταν δεν εκφράζουν την πλειοψηφικά και δεν εξουσιοδοτούνται από κανέναν.

Δεν είναι δυνατόν κάποιος που κάνει, έναν σύλλογο, μια ομάδα, μια κίνηση πολιτών, μια ΜΚΟ, κ.τ.λ., να θεωρεί ότι μπορεί να έχει λόγο και σε θέματα υψίστης Εθνικής σημασίας και να θέλει να σώσει μόνος του την Πατρίδα όταν κινδυνεύει! Δεν είναι ούτε Κυβέρνηση, ούτε Υπουργείο Εξωτερικών, ούτε ΕΥΠ, ούτε Στρατός. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας με ή χωρίς κατάλληλες σπουδές, που εργάζονται για να ζήσουν την οικογένειά τους, να πάρουν μια κατοικία, ένα τζιπ, να βγάλουν κανένα δάνειο στεγαστικό ή καταναλωτικό και στον χρόνο που τους απομένει πηγαίνουν και στο σύλλογο ή στην ομάδα που έχουν επιλέξει και τους εκφράζει, να χαλαρώσουν, να κάνουν το χόμπι τους, να πάνε  καμιά εκδρομή, να πιούν κανένα τσίπουρο με κοψίδια, να γράψουν στο fb στους φίλους τους τις απόψεις τους ...όμως μέχρι εδώ.

Την ζωή την δική μου και την δική σας δεν θα την καθορίσει ο κάθε αναρμόδιος ή ακατάλληλος πολίτης ή σύλλογος ή κίνηση πολιτών, που ενδεχομένως να κάνει ενέργειες που μπορεί να μας οδηγήσουν σε ολέθρια Εθνικά λάθη.

Νομίζω ότι είναι λογικό να μην θέλει η «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο», να καταστραφεί αυτό που με τόσο κόπο οικοδόμησε, αλλά πιο λογικό βρίσκω να μας πει πρώτα από ποιον εξουσιοδοτήθηκε σε Εθνικό επίπεδο και ποιον εκφράζει αυτό το «έργο» που προσπαθεί να μας επιβάλει; Ποιος τους εξουσιοδότησε να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για επαφές με τα απέναντι παράλια (αυτοδιοίκηση και Τούρκους πολίτες) μετά τα γεγονότα των τελευταίων καιρών;

Δεν παραδειγματίζονται από τους Έλληνες της Μακεδονίας και της Θράκης, που κλείνουν τις πόρτες και σταματάν τις επισκέψεις για ψώνια στην Ανδριανούπολη και τα μεγάλα τουριστικά γραφεία ακυρώνουν τις προγραμματισμένες εκδρομές εντός Τουρκίας.

Γιατί εμείς στη Λέσβο πρέπει να διαφοροποιηθούμε και να κάνουμε «δράσεις» για να συνεχίσουμε την δήθεν ειρήνη, το εμπόριο και τον τουρισμό μαζί τους; Διαφοροποιούμαστε από τους υπόλοιπους Έλληνες και συνεχίζουμε κάτι άλλο;

Δεν βλέπουν ότι στην Τουρκία το παιχνίδι το κατευθύνει ένας παρανοϊκός άνθρωπος, που κατά την άποψή μου θα έχει το τέλος που είχαν οι παρόμοιοί του, που έχει συγκεντρώσει όλες τις εξουσίες στα χέρια του με την απόλυτη στήριξη της Τουρκικής Στρατοχωροφυλακής;

Δεν ακούν τις πολεμικές του ιαχές, που παροτρύνουν τον Τούρκικο Λαό των 80.000.000 εκατομμυρίων να μας πετάξουν στην θάλασσα, όπως έκαναν οι παππούδες τους και να μας κάνουν παστά ψάρια;

Δεν βλέπουν ότι οι Τούρκοι έχουν ξεφύγει και με περίσσιο θράσος, θέλουν να επεκταθούν σε 1. 400.000 τ. χιλ,  λένε ψέματα  ότι έχουμε καταλάβει τα νησιά τους παράνομα και διατυμπανίζουν ότι θα έρθουν ένα βράδυ να μας πετάξουν στη θάλασσα του Αιγαίου, ώστε να γεμίσουν τον βυθό με τα κόκαλά μας;

Δεν διαβάζουν τους ξένους και ντόπιους αναλυτές που όλοι συμφωνούν ότι η κατάσταση κλιμακώνεται, από πλευράς Τουρκίας και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το «θερμό επεισόδιο» είναι πολύ κοντά, αλλά δεν ξέρουν πού θα γίνει;

Δεν έμαθαν τίποτα από την πρόσφατη επίσκεψη στο νησί μας του κου Α/ΓΕΣ και τον βαθμό ετοιμότητας που έχουν τεθεί οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις;

Όταν η Πατρίδα κινδυνεύει να μπει σε περιπέτειες πολεμικής σύρραξης, παύουμε να ασχολούμαστε  με έργα, όπως αυτό που κάνουν τα μέλη της «Συνύπαρξης» ή οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη κίνηση πολιτών ή μεμονωμένοι πολίτες και τρέχουμε στην εκπαίδευση της Εθνοφυλακής!

Όλα αυτά, καλό είναι να γίνονται και πρέπει να γίνονται, όταν υπάρχει ειρήνη και συνεργασία με τα απέναντι παράλια, όχι να γίνονται προκειμένου να πετύχουμε την ηρεμία και την ειρήνη. Όταν έχεις έναν κακό γείτονα, πρωταρχικό σου μέλημα είναι να ασφαλίσεις το σπίτι σου, την οικογένειά σου και την περιουσία σου και δεν σε ενδιαφέρει να πιεις καφεδάκι μαζί του ή να αναπτύξεις τουριστική, επαγγελματική ή πολιτιστική δραστηριότητα, διότι έτσι αφήνεις κενά να σε κατασκοπεύσει, να μάθει από μέσα από την αυλή σου τα τρωτά σου σημεία και να τα χρησιμοποιήσει όπως αυτός κρίνει. Γιατί αυτό κάνει σήμερα ο Τούρκος με τις πτήσεις των ΑΝΚΑ πάνω από το Αιγαίο. Εγώ δεν ξέρω κάποιον, ο οποίος τρέφει φιλικά και ειρηνικά αισθήματα να κατασκοπεύει τον γείτονά του, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.

Δεν μπορεί να θέλει ο Τούρκος να αρπάξει την Λέσβο ή κάποιο άλλο Ελληνικό νησί και εμείς να θέλουμε να χαλαρώσουμε την διαδικασία να εισέρχονται οι Τούρκοι τουρίστες στο νησί μας, ούτε εμείς να τους δίνουμε χρήματα για εμπορικές συναλλαγές, τα οποία θα γίνονται σφαίρες για να μας χτυπήσουν!

Ο τρόπος που κάποιοι καλούν την σημερινή Τουρκία, να τηρήσει τους στοιχειώδεις όρους καλής γειτονίας, να σεβαστεί την συνθήκη της Λωζάννης και το Διεθνές Δίκαιο, μάλλον γίνεται με τρόπο υποτέλειας. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι πίσω από τον ύπουλο αιμοσταγή Σουλτάνο, υπάρχουν μερικά εκατομμύρια φανατικοί οπαδοί του, αποφασισμένοι να αιματοκυλήσουν την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, όπως έκαναν εισβάλοντας στην Συρία. Δεν είναι μόνος του και απομονωμένος από τον Λαό του, Τούρκοι πολίτες αποτελούν το Δικαστικό του σώμα, που θα δικάσει τους Έλληνες στρατιωτικούς, Τούρκοι πολίτες  θα αποτελέσουν τον στρατό του, που θα μας πολεμήσει στον Έβρο, Τούρκοι πολίτες θα πετάξουν τα αεροπλάνα του εναντίον μας και που θα μπουν στα πλοία, για να προσπαθήσουν να πατήσουν στα νησιά μας.

Ο Στρατός του, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Τουρκικού Λαού, που η «Συνύπαρξη» σήμερα καλεί να έρθει εδώ και να συνεχίσει τις συζητήσεις για δήθεν ειρήνευση της περιοχής. Εδώ και 40 χρόνια η πολεμική μας Αεροπορία αντιμετωπίζει έναν ακήρυχτο πόλεμο πάνω από το Αιγαίο, με δεκάδες ανθρώπινες απώλειες και τεράστιες οικονομικές θυσίες, χωρίς αποτέλεσμα, λόγω της προκλητικότητας της Τουρκίας. Ίσως κάποιοι να μην το έχουν αντιληφθεί, επειδή δεν έχουν σηκώσει το κεφάλι τους ψηλά ή δεν μπορούν να δουν πάνω από τα σύννεφα, αλλά δυστυχώς, είναι μια πραγματικότητα.

Γιατί άραγε, η αντίστοιχη Τουρκική «Ένωση για την Ειρήνη και Επικοινωνία στο Αιγαίο», δεν έκανε καμιά προσπάθεια για την ειρήνη στην περιοχή, ενώ η δική μας «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο» θέλει να παίξει τον δικό της ρόλο στην πρωτοβουλία του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού να καλέσει τους Δημάρχους των νησιών του Αιγαίου και των απέναντι τουρκικών παραλίων να συνυπογράψουν διακήρυξη ειρήνης, κόντρα στο κλίμα έντασης των ημερών. Αν πράγματι το ήθελαν οι Τούρκοι πολίτες, γιατί δεν έκαναν κίνηση πρώτα αυτοί; Γιατί πολύ απλά, δεν θέλουν να κάνουν εξωτερική πολιτική για την Τουρκία και επειδή όλες αυτές οι δηλώσεις και προκλήσεις του Σουλτάνου, τους εκφράζουν απόλυτα. Δηλαδή, υπάρχει απόλυτη ταύτιση στην πλειοψηφία του Τουρκικού λαού και ευθυγράμμιση με την ρητορεία του Ταγίπ Ερντογάν.

Ευτυχώς, πιστεύω ότι οι περισσότεροι από τους Έλληνες έχουν καταλάβει ότι ο χειρισμός της κατάστασης δεν βρίσκεται ούτε στην Τουρκική Κυβέρνηση, ούτε στην Τουρκική δικαιοσύνη, ούτε στην Τουρκική αυτοδιοίκηση, βρίσκεται αποκλειστικά στον Ταγίπ Ερντογάν, που λειτουργεί σαν νέος ιδρυτής της Τουρκικής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ο οποίος θέλει να την φτάσει «στα σύνορα της καρδιάς του». Για να πετύχει λοιπόν, τον σκοπό του, χρησιμοποιεί και συλλαμβάνει ομήρους άλλων κρατών, αδιαφορώντας για την αξία της ανθρώπινης ζωής  και την ελευθερία. Χρησιμοποιεί την Τούρκικη μπαμπεσιά, για να συλλάβει Γερμανούς δημοσιογράφους, Έλληνες στρατιωτικούς, Ολλανδούς διπλωμάτες, για να διαπραγματευτεί και να πάρει ανταλλάγματα.

Νομίζω ότι θα πρέπει να θωρακιστούμε με σοβαρότητα και να εναρμονιστούμε με την Κυβερνητική εξωτερική πολιτική, ασχέτως αν μας αρέσει ή όχι.

Πρέπει να ενεργήσουμε με πατριωτικά αισθήματα και να μην κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού, αποσκοπώντας στην προβολή μας. Για όλα υπάρχουν όρια και όλοι έχουν ορισμένα καθήκοντα και αρμοδιότητες, που τους δεσμεύουν και έναντι της κοινωνίας και έναντι των νόμων του Κράτους. Στα σοβαρά θέματα της Εθνικής ασφάλειας και κυριαρχίας, ΜΟΝΟ η Κυβέρνηση και το ΚΥΣΕΑ αποφασίζουν και οι αυτοδιοικητικοί και οι πολίτες ακολουθούν.

Πρέπει σύσσωμοι οι Έλληνες, να φωνάξουμε ότι σε περίπτωση εισβολής στην χώρα μας, επειδή είμαστε Κράτος και όχι οργάνωση ή κίνηση πολιτών, θα πολεμήσουμε, παρόλα τα οικονομικά μας προβλήματα και θα ξεκινήσουμε για άλλη μια φορά τον διαμελισμό της Τουρκίας.

 

Ιγνάτης Καραθεοδώρου

Σμήναρχος ε.α Πολεμικής Αεροπορίας

Πρόεδρος Δ.Κ Καλλονής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
18 Απριλιου 2019
18 Απριλιου 2019
18 Απριλιου 2019
18 Απριλιου 2019
Resource id #8
> <
 • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
  Holter πίεσης και ρυθμού
  Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
  Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
  Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
  aroniskos@gmail.com

  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΡΛ

  Στούμπος Χ. Γιώργος
  Χειρουργός ΩΡΛ Ενηλίκων & Παίδων
  Συνεργάτης Νοσοκομείων Metropolitan-Βιοκλινικη-
  Ιατρικό Διαβαλκανικό
  Καβέτσου 3 - 1ος όροφος
  τηλ. 22510 27757& 6940888555
 • Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

  Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
  Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
  Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
  Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
  τηλ. 22510-54898- 6977957180

  ΙΑΤΡΟΣ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΣ

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ Χ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ *PapTest*Κυτταρολογική εξέτασηούρων,πτυέλων,υγρών*FNA επιφανειακών οργάνων &θέσεων*Επανεκτιμήσεις πλακιδίων
  Καβέτσου 29- τηλ.22510 24860 κιν.6932512560
 • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
  Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
  Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
  Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

  ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

  ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
  Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
  Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
  τηλ. 22510 43377
  Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
  22540 26652- κιν.6974117849
 • ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

  Νικόλαος Α. Δαρλής
  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑ & ΕΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΩΜΟΥ ΑΓΚΩΝΑ ΑΚΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ
  2ας Μαίου 30- 17121 Ν. Σμύρνη
  τηλ.210 9315300 &6936118880
  www.orthoinfo.gr

  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

  ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
  ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
  ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
  ΤΗΛ:22510-55711
  ΚΙΝ:6942405440
 • ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

  ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ Η. ΚΟΥΝΙΑΡΕΛΛΗ
  ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
  Εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές
  Κουντουριώτου 17 & Αλκαίου 1(π Μ Βρετάνια)
  τηλ.2251028512 6936447893

  ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

  ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ Ι. ΓΙΩΡΓΟΣ
  Δρ Ιατρικής Σχολής Παν.Πατρών
  ΕΡΕΣΟΥ 2,1ος όροφος
  ΤΗΛ:22510-37390
  κιν:6974956279
 • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

  ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
  θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
  Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
  ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
  22510-43366 6972332594

  Book and Art

  ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
  Βάλια Μπαρμπατιώτη
  Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
  τηλ:22510-37961
  www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
 • ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

  Γαζής Χαράλαμπος
  Γεωπόνος ΤΕ
  Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
  τηλ.: 6946167995

  Αυγοπωλείο Χατζέλη

  Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
  Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
  Οδυσσέα Ελύτη 20
  τηλ.2251306790
 • Κάβα Κουτσουραδή

  Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
  Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
  Τηλ. 2251022213

  Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

  "Απάγκιο"
  Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
  οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
  τηλ. 22510 20797
 • Elysion Hotel

  Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
  Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
  Τηλέφωνο: 2251 061531-2
  Fax:22510 61294
  Website: www.elysion.gr

  ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

  ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
  ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
  ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
  ΤΗΛ:2251022255/6945353105
  email:nprot@yahoo.gr
 • auto GARAGE

  ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ
  ΠΑΓΑΝΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
  ΤΗΛ:22510-48144 6972107700

  Europcar

  AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
  www.europcar-lesvos.com
  info@europcar-lesvos.com

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ