ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Δευτερα 20 Μαιου 2019
ΑΛΚΑΙΟΥ & ΑΡΙΩΝΟΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ 22510-25524 22510-28741 ef_dimokratis@otenet.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Βιβλιοφάγος

31 Ιουλιου 2018

«Μετα τα αφύσικα»

Του Ι. ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Εκδόσεις «Κέδρος»

Τιμή: 18.80ευρώ

Έχεις κάτι καλό να προτείνεις για τίτλο; Δεν χρειάζεται να διαβάσεις το βιβλίο, δεν έχουμε καιρό, απλώς σκέψου κάποιον καλό τίτλο. Δεν φαίνεται πια ούτε το όνομα του συγγραφέα, πάει, σάπισε κι αυτό, δεν ξέρω καν ποιος έγραψε το κείμενο. Θα διασώσω το βιβλίο του σαπισμένου συγγραφέα, αφού δεν μπορώ να διασώσω τον ίδιο. Θα βάλω κι ένα όνομα για συγγραφέα. Μη μου πεις πως θα το πάρουν είδηση. Και λοιπόν; Όλοι θα καταλάβουν και κανείς δεν θα κάνει τίποτα. Είναι όλα ψεύτικα, Ευζώιε, πρέπει να το συνηθίσεις. Ακόμα κι εσύ είσαι ψεύτικος. Ακόμα κι εγώ είμαι ψεύτικος. Δεν υπάρχουμε, απλώς σκεφτόμαστε. Σκεφτόμαστε, άρα δεν υπάρχουμε. Ας βρούμε ένα καλό όνομα συγγραφέα.

 

«Με-τι»

Του Μπέρτολτ Μπρεχτ

Μετάφραση-Επίμετρο: Βασίλης Τσαλής

Εκδόσεις «Καστανιώτης»

Τιμή: 16 ευρώ

Το Με-τι παρέμενε αδημοσίευτο όσο ζούσε ο Μπέρτολτ Μπρεχτ, και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1965. Το έργο αποτελείται από θραύσματα και επεισόδια. Ο ίδιος, προκειμένου να το συνθέσει, συγκέντρωσε διάφορες σκέψεις, προσωπικές ιστορίες, αλλά και παρατηρήσεις πάνω στην πολιτική πραγματικότητα της ταραγμένης εποχής του. Τα κείμενα καλύπτουν μια ολόκληρη εικοσαετία, όμως τα περισσότερα γράφτηκαν μεταξύ 1934 και 1937, δηλαδή τα πρώτα χρόνια της εξορίας του. Με δεδομένη την τολμηρή φύση του εγχειρήματος, ο Γερμανός συγγραφέας αναζήτησε ένα προσωπείο και το βρήκε στο πρόσωπο του Κινέζου διανοητή Μο Ντι, ο οποίος υπήρξε σύγχρονος του Σωκράτη. Επιστρατεύοντας ένα ύφος αφοριστικό και περιπαικτικό συγχρόνως, την κοινωνική του ευαισθησία και την αλληγορική του δεινότητα, ο Μπρεχτ αναπτύσσει εδώ μια ιδιότυπη πρακτική φιλοσοφία και μια ηθική ιδίας εμπνεύσεως απέναντι στον κόσμο, τη δική του «Μεγάλη Μέθοδο». Στην ουσία πραγματεύεται με τρόπο παραβολικό τις θεωρίες πίσω από τα γεγονότα, τη μαρξιστική διαλεκτική, τον Λένιν, τον Χίτλερ, τον Στάλιν, τις Δίκες της Μόσχας. Το Με-τι είναι βασικό για να κατανοήσουμε τον κριτικό στοχασμό του Μπρεχτ. Εκδίδεται για πρώτη φορά στα ελληνικά.

 

«Η απελευθέρωση»

Της Kate Furnivall

Μετάφραση: Γωγώ Αρβανίτη

Εκδόσεις «Κλειδάριθμος»

Τιμή: 16,60ευρώ

Μια χώρα σε αναταραχή. Μια γυναίκα που έχει μόνο μία ευκαιρία να σωθεί!

Ιταλία, 1945. Τα βρετανικά και αμερικανικά στρατεύματα προσπαθούν να βοηθήσουν την Ιταλία να ορθοποδήσει μετά τον πόλεμο, ενώ οι Ιταλοί αγωνίζονται να επιβιώσουν.

Η Κατερίνα Λομπάρντι βρίσκεται σε απόγνωση. Ο πατέρας της είναι νεκρός, η μητέρα της εξαφανισμένη, ο αδελφός της κινδυνεύει, η ίδια φτάνει στα άκρα για να προστατέψει τη ζωή της ανάμεσα στα ερείπια των βομβαρδισμένων δρόμων της Νάπολης... Οι αποφάσεις που καλείται να πάρει θα χαράξουν το μέλλον της.

Παλεύοντας να καθαρίσει το όνομα του πατέρα της που κατηγορείται για προδοσία, ανακαλύπτει μια πλεκτάνη εναντίον της οικογένειάς της. Ποιον μπορεί να εμπιστευτεί σε αυτό το χάος και ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός; Άραγε, τα μυστικά του παρελθόντος θα γίνουν η καταστροφή της;.

 

«Θα πέθαινα για σένα

 και άλλα χαμένα διηγήματα»

Του F. Scott Fitzgerald

Μετάφραση: Έφη Τσιρώνη

Εκδόσεις «Κλειδάριθμος»

Τιμή: 17,70 ευρώ

Μια ακυκλοφόρητη συλλογή διηγημάτων του F. Scott Fitzgerald!

Σε αυτή τη συλλογή έχουν συγκεντρωθεί τα τελευταία αδημοσίευτα διηγήματα του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ, του εμβληματικού συγγραφέα των μυθιστορημάτων Ο μεγάλος Γκάτσμπι και Τρυφερή είναι η νύχτα, με σχολιασμό της μελετήτριας του έργου του, Αν Μάργκαρετ Ντάνιελ.

Και τα δεκαοκτώ διηγήματα αποδίδουν με υπέροχο τρόπο ένα μωσαϊκό εικόνων από τη δεκαετία του '30. Ορισμένα είχαν κυριολεκτικά χαθεί και ξαναήρθαν στο φως μόλις πρόσφατα, κάποια προορίζονταν για κινηματογραφικά σενάρια αλλά ποτέ δεν έγιναν ταινίες, ενώ άλλα παρέμειναν αθέατα επειδή οι επιμελητές παλαιότερων εκδόσεων δεν κατανοούσαν το νόημά τους ο μόνιμος φόβος του συγγραφέα μήπως λογοκριθούν ή υποστούν προσαρμογές...

«Ένας θησαυρός διηγημάτων που έμειναν αδημοσίευτα επειδή ο Φιτζέραλντ αρνιόταν να υποβληθούν σε επιμέλεια... Και τώρα τα έχουμε στη διάθεσή μας μια απροσδόκητη και σπουδαία προσθήκη στο έργο του!» Washington Post

 

«ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΜΑΥΡΟ»

Του Δημ.Αντωνίου

Εκδόσεις «Κέδρος»

Τιμή:12.50ευρώ

Μια διακοπή ρεύματος γίνεται η αιτία για να ξετυλιχθεί το κουβάρι.

Ιστορίες παράλληλες, βαθιά ανθρώπινες ή εξωφρενικές, που αποκαλύπτουν κρυφές πτυχές της ζωής των ηρώων ή τα πρωτόγονα ένστικτά τους.

Οι χαρακτήρες, καθημερινοί άνθρωποι που φαινομενικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Όνειρα, επιδιώξεις, αποδοχή ή μη της νέας πραγματικότητας, προσωπικές πεποιθήσεις ή μοιρολατρική συναίνεση, αποξένωση και φόβος.

Μια ιδιαίτερη παρτίδα σκάκι, με ετερόκλητα πιόνια, ασφυκτικά χρονικά περιθώρια και αμφίβολη έκβαση.

Ένα πολύχρωμο παζλ, που αποτυπώνει γεγονότα και συμβάντα από τη ζωή των κατοίκων των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης.

Καταιγιστικό, επίκαιρο, ανθρώπινο, χιουμοριστικό, δραματικό, κοινωνικό, μυστηριώδες.

 

Αχανής μοναξιά

Της Kristin Hannah

Μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου    

Εκδόσεις «Κλειδάριθμος»

Τιμή:17,70ευρώ

«Μια γυναίκα πρέπει να είναι δυνατή σαν ατσάλι εδώ...

Εδώ επιτρέπεται να κάνεις μόνο ένα λάθος. Το δεύτερο θα σε σκοτώσει!»

1974. Ο Ερντ έχει μόλις επιστρέψει από το Βιετνάμ, όπου ήταν αιχμάλωτος πολέμου, και δεν μπορεί να στεριώσει σε καμία δουλειά. Όταν κληρονομεί ένα σπίτι στην Αλάσκα, διακρίνει μια ευκαιρία διαφυγής και μετακομίζει εκεί με τη σύζυγο και την έφηβη κόρη του.

Όμως η προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα είναι δύσκολη, παρότι η τοπική κοινωνία τούς υποδέχεται εγκάρδια. Το αφόρητο κρύο, η πείνα και το μόνιμο σκοτάδι του χειμώνα βγάζουν στην επιφάνεια τον χειρότερο εαυτό τού Ερντ που ξεσπά βίαια στην Κόρα, τη γυναίκα του. Εκείνη προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη και να προστατεύσει την έφηβη Λένι που, σε πείσμα των σκληρών συνθηκών, βιώνει τον πρώτο της έρωτα...

Μια επική ιστορία για την ανθρώπινη επιβίωση και τον νεανικό έρωτα που ανθίζει κόντρα στις αντιξοότητες της ζωής. Ένα μυθιστόρημα με καφκικές αποχρώσεις, που παράλληλα αναδίδει ελπίδα και δύναμη.

= = = = == == = == = =  = = == = = = = = = =

 «ΕΛΙΑΜΙΑΔΑ» Ελιαμικόν έπος,

του ποιητή Κυριάκου Κυτούδη,

Η «ΕΛΙΑΜΙΑΔΑ», Ελιαμικόν έπος, του Βολιώτη ποιητή Κυριάκου Κυτούδη, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο επικό έργο όλων των αιώνων σε δακτυλικό εξάμετρο στίχο μετά την Ιλιάδα του Ομήρου κάτι το οποίο, έχει να γραφτεί πάνω από 3000 χρόνια.

Για τα Ελληνικά δεδομένα επικών έργων όλων των αιώνων, τοποθετείται στην πρώτη τριάδα με πρώτο, την «Οδύσσεια» του Καζαντζάκη με 33,333 στίχους. Δεύτερο, την «Ιλιάδα
του Ομήρου με 15,692 στίχους και τρίτο, την «Ελιαμιάδα» του Κυτούδη με 12,138 στίχους, και ακολουθούν Οδύσσεια του Ομήρου, Ερωτόκριτος του Κορνάρου κ.α.

Παγκόσμια δε, ανάμεσα στα μεγαλύτερα έπη που έχουν γραφτεί σε όλους τους αιώνες και σε όλες τις γραμματείες, τοποθετείται στην πρώτη δεκάδα.

Είναι τέλος, μοναδικό σε όλη την παγκόσμια ιστορία όπου το σύνολο του έργου, είναι σε ομοιοκατάληκτο στίχο. Αποτελείται από εννέα ραψωδίες, όπου οι πρώτες πέντε, αποτελούνται από 1618 στίχους, και οι τέσσερις, από 1012.

Είναι ένα μνημειώδες έργο και αριστούργημα ποιητικής τέχνης και στο έργο, με βάση την νεοελληνική γλώσσα, περιέχεται συγχρόνως η γλωσσική και διαλεκτική κληρονομιά της Ελλάδος απ' αρχή της γεννήσεώς της μέχρι σήμερα αφού είναι γραμμένο, σχεδόν σε όλες τις αρχαίες και νέες διαλέκτους αλλά και στα γλωσσικά ιδιώματα. (συνολικά εβδομήντα επτά).

 

Για το έργο δε, έχει προ καιρού ενημερωθεί πρωτίστως η Προεδρία της Δημοκρατίας καθώς και έχει αποσταλεί.

Μέσα από την «ΕΛΙΑΜΙΑΔΑ» και το Ελιαμικόν έπος, προάγονται ο πολιτισμός, ο άνθρωπος, ο σεβασμός στην φύση και το περιβάλλον, καθώς και τα μεγάλα ιδεώδη, αξίες και ιδανικά.

Το έργο, είναι κατά βάσιν αλληγορικό και μέσα από ένα έπος και τις περιπέτειες του πρωταγωνιστή, διαφαίνεται η μύηση στον άνθρωπο, στην φύση, στα βασίλεια των στοιχείων και τελικά, στην απόλυτη γνώση όπου μέσα από τις περιπέτειες, όλη αυτή η γνώση δίδεται τελικά στον άνθρωπο προς όφελός του τόσο για την πνευματική του ανέλιξη, όσο και για την σωματική του υγεία και θεραπεία μέσω της φύσης, της γνώσης και της διατροφής και πάντοτε, με βάση την αρχαιοελληνική γνώση.

Η  «ΕΛΙΑΜΙΑΔΑ», είναι στην ουσία η εισαγωγή στο Παγκόσμιο πρόγραμμα: «Ελιαμική Διατροφή & Γαστρονομία» του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελληνικού Πολιτισμού «Έλξευσις», όπου ο ποιητής κ Κυριάκος Κυτούδης είναι Πρόεδρος.

Είναι το πρώτο έργο, από τα εκατοντάδες που έπονται (επιστημονικά πλέον) από την παγκόσμια επιστημονική ομάδα που συγκροτεί το Ινστιτούτο, με τις απαραίτητες για το έργο ειδικότητες και, μέσα από έρευνες, μελέτες και κλινικές δοκιμές, στόχος είναι, με βάση την αρχαιοελληνική διατροφή και επιστήμη, ν' αλλάξουν τα διατροφικά δεδομένα του πλανήτη μέσω της γνώσης, τον συνδυασμό και την αρμονία των διατροφικών υλικών προς όφελος του ανθρώπου.

 

Το πρωτοπόρο και παγκόσμιο αυτό ποιητικό, και από κάθε άποψη, μνημειώδες έργο, κατατάσσει πλέον τον κ. Κυριάκο Κυτούδη ανάμεσα στους παγκόσμιους επικούς ποιητές και αυτό, τον καθιστά όχι μόνο σημαντικό ποιητή, αλλά και πατέρα της Ελιαμικής Διατροφής και Γαστρονομίας ως εμπνευστή της ιδέας, και επικεφαλής του όλου εγχειρήματος.

Η «Ελιαμιάδα», είναι το δωδέκατο έργο συγγραφής του, με ήδη στο ενεργητικό του δέκα ποιητικές συλλογές και δύο θεατρικά έργα. Πολυγραφότατος, διαθέτοντας ήδη πάνω από έξι χιλιάδες ποιήματα, δυόμιση χιλιάδες τραγούδια, ένα διήγημα προς έκδοση, και βρίσκεται στην συγγραφή δύο μυθιστορημάτων.

Η πολιτιστική του δε δράση, είναι πολυετής με θεατρικές παραστάσεις, μουσικοποιητικές, παρουσιάσεις λογοτεχνικών έργων, προβολή της πολιτιστικής και διαλεκτικής κληρονομιάς της Ελλάδος, ημερίδες, δημοσιεύσεις, σεμινάρια ποίησης, διαλέξεις και, συμμετοχές σε ποιητικές εκδόσεις τόσο στην Ελληνική καθώς και στην Αγγλική όπως στην Παγκόσμια Ποιητική Ανθολογία Τιμημένων ποιητών κ.α.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Τελευταίες ειδήσεις
18 Μαιου 2019
18 Μαιου 2019
18 Μαιου 2019
18 Μαιου 2019
Resource id #8
> <
 • ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΩΝΗΣ
  Holter πίεσης και ρυθμού
  Δοκιμασία κοπώσεως Φορητός υπέρηχος
  Μυτιλήνη Βουρνάζων 2 τηλ.2251302311
  Γέρα:Παπάδος τηλ.22510-83600
  aroniskos@gmail.com

  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΡΛ

  Στούμπος Χ. Γιώργος
  Χειρουργός ΩΡΛ Ενηλίκων & Παίδων
  Συνεργάτης Νοσοκομείων Metropolitan-Βιοκλινικη-
  Ιατρικό Διαβαλκανικό
  Καβέτσου 3 - 1ος όροφος
  τηλ. 22510 27757& 6940888555
 • Φυσικοθεραπεύτρια Manual Therapist

  Σταυρουλάκη-Γαλάτη Ιφιγένεια
  Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης-PAMP
  Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ
  Ασκληπιού 39 Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνη
  τηλ. 22510-54898- 6977957180

  ΙΑΤΡΟΣ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΣ

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ Χ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ *PapTest*Κυτταρολογική εξέτασηούρων,πτυέλων,υγρών*FNA επιφανειακών οργάνων &θέσεων*Επανεκτιμήσεις πλακιδίων
  Καβέτσου 29- τηλ.22510 24860 κιν.6932512560
 • ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΑΛΛΙΑΣ

  ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
  Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
  Καλλιπόλεως 3,Νέα Σμύρνη, τηλ:210-9320215
  Καβέτσου 10, Μυτιλήνη, τηλ: 2251038065

  ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

  ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.ΜΙΧΑΛΗΣ
  Πτυχιούχος Παν. Αθηνών
  Καβέτσου 32-Μυτιλήνη
  τηλ. 22510 43377
  Καρατζά 10-Μύρινα Λήμνου
  22540 26652- κιν.6974117849
 • ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

  Νικόλαος Α. Δαρλής
  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ-ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑ & ΕΙΔΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΩΜΟΥ ΑΓΚΩΝΑ ΑΚΡΑΣ ΧΕΙΡΟΣ
  2ας Μαίου 30- 17121 Ν. Σμύρνη
  τηλ.210 9315300 &6936118880
  www.orthoinfo.gr

  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ

  ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ
  ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
  ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
  ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32
  ΤΗΛ:22510-55711
  ΚΙΝ:6942405440
 • ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

  ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ Η. ΚΟΥΝΙΑΡΕΛΛΗ
  ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
  Εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές
  Κουντουριώτου 17 & Αλκαίου 1(π Μ Βρετάνια)
  τηλ.2251028512 6936447893

  ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

  ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ Ι. ΓΙΩΡΓΟΣ
  Δρ Ιατρικής Σχολής Παν.Πατρών
  ΕΡΕΣΟΥ 2,1ος όροφος
  ΤΗΛ:22510-37390
  κιν:6974956279
 • ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ

  ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ε. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗΣ
  θυρεοειδής Σακχαρώδης Διαβήτης 1,2&Κυήσεως
  Οστεοπόρωση Διαταραχές Έμμηνου Ρύσεως
  ΚΑΒΕΤΣΟΥ 32 ΜΥΤΙΛΗΝΗ & ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ
  22510-43366 6972332594

  Book and Art

  ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
  Βάλια Μπαρμπατιώτη
  Κομνηνάκη 5 Μυτιλήνη
  τηλ:22510-37961
  www.facebook.com/Book.and.Art.Mytilini
 • ΠΤΗΝΟ-ΦΑΡΜΑ ΓΕΡΑΣ

  Γαζής Χαράλαμπος
  Γεωπόνος ΤΕ
  Κότες-κοκόρια-χήνες-γαλοπούλες-πάπιες-αυγά ελευθέρας βοσκής
  τηλ.: 6946167995

  Αυγοπωλείο Χατζέλη

  Αυγά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα
  Κατάστημα στο πάρκινγκ Μυτιλήνη
  Οδυσσέα Ελύτη 20
  τηλ.2251306790
 • Κάβα Κουτσουραδή

  Κάβα ποτών στη Μυτιλήνη. Είμαστε κοντά σας από το 1986
  Ικαρίας 6, Μυτιλήνη, 81100
  Τηλ. 2251022213

  Μεζεδοπωλείο- Ουζερί

  "Απάγκιο"
  Εξαιρετικά σπιτικά φαγητά- Λεσβιακά τοπικά προϊόντα
  οικονομικές τιμές-Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο
  τηλ. 22510 20797
 • Elysion Hotel

  Elysion Hotel – Ξενοδοχείο γάμου
  Διεύθυνση: Νεάπολη Μυτιλήνης
  Τηλέφωνο: 2251 061531-2
  Fax:22510 61294
  Website: www.elysion.gr

  ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

  ΠΤΥΧ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.
  ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
  ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
  ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ21&ΟΔ.ΕΛΥΤΗ 1ος ΟΡΟΦΟΣ
  ΤΗΛ:2251022255/6945353105
  email:nprot@yahoo.gr
 • auto GARAGE

  ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ
  ΠΑΓΑΝΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
  ΤΗΛ:22510-48144 6972107700

  Europcar

  AUTO MOTO LESVOS A.E Πάνος Σπανέλης. Κεντρικό:Κουντουριώτη 49Γ Μυτιλήνη τηλ:2251043313 fax42853 κιν.6976809252 Αεροδρόμιο:2251061665
  www.europcar-lesvos.com
  info@europcar-lesvos.com

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ